1. HABERLER

  2. Kaçırılan Polisin Ailesi İHD'ye BAŞVURDU
Kaçırılan Polisin Ailesi İHDye BAŞVURDU

Kaçırılan Polisin Ailesi İHD'ye BAŞVURDU

PKK tarafından kaçırılan polis memuru Nadir Özgen'in babası Hadi Özgen, oğlunun görüntülerinin Roj TV ve ANF'de yayınlanmasının ardından İHD Diyarbakır Şubesi'ne başvurarak yardım talebinde bulundu.

A+A-

Van'ın Çatak İlçesi'nde PKK tarafından kaçırılan polis memuru Nadir Özgen'in babası Hadi Özgen, oğlunun görüntülerinin Roj TV ve ANF'de yayınlanmasının ardından İHD Diyarbakır Şubesi'ne başvurarak yardım talebinde bulundu.

Van'ın Çatak İlçesi'nde 9 Eylül günü PKK-HPG militanları tarafından alıkonulan polis memuru Nadir Özgen’in görüntülerinin Roj TV ve ANF'de yayınlanması ardından babası Hidayet Özgen, İHD Diyarbakır Şubesi'ne başvurarak hukuki yardım talebinde bulundu. Oğlunun sağ salim getirilmesi için İHD Diyarbakır Şubesi'nden yardım talep eden baba Özgen, aynı zamanda İHD aracılığıyla devlet yetkilileri ile Başbakan Erdoğan'a yardım çağrısında bulundu.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan İHD Diyarbakır Şube Sekreteri Raci Bilici, Özgen ailesinin çocuklarının serbest bırakılması için girişimde bulunulması amacıyla kendilerinden yardım talep ettiğini belirterek, İHD olarak daha önce olduğu gibi bu olayda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi. PKK'nin elinde bulunan asker ve polislerin her ne kadar sağlık durumlarının iyi olduğunu gösteren görüntüler yayınlanmışsa da, ailelerin endişelerinin devam ettiğini ifade eden Bilici, PKK'ye esir alınan polisin serbest bırakılması çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.