1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ’de ’Geleceğin Gazetecileri’ Yetişiyor
Hırsızlık Zanlıları TUTUKLANDI

Hırsızlık Zanlıları TUTUKLANDI

Kars'ta son zamanlarda evlerde yaşanan hırsızlık olaylarının şüphelileri yakalandı.

A+A-

Kars’ta son zamanlarda evlerde yaşanan hırsızlık olaylarının şüphelileri yakalandı.

Adana’dan geldikleri belirlenen 5 kişiden 3’ü polis tarafından serbest bırakılırken, 2 bayan ise çaldıkları malzemelerle birlikte adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkartılan şüphelilerden, yaşı küçük olan G.B., serbest kalırken M.D. ise tutuklandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Temmuz ayı içerinde kentte meydana gelen ev hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik istihbari çalışmalar sonucu, Erzurum yolu Kağızman kavşağı ve Yeni Sanayi Sitesi arkasında bulunan boş arazideki çadırlarda aramalar yaptı. Aramalarda 4 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeklere ait çok sayıda av fişeği ile birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca yakalandı.

Diğer taraftan, çalıntı oldukları belirlenen bilezik, kolye, küpe ve yüzüklerden oluşan altın takılar da ele geçirildi. Takılar, daha sonra sahiplerine teslim edildi. Operasyonda yakalanan 4 şahıs hakkında 5221 SKM suçundan, 1 şahıs hakkında 6136 SKM suçundan ve çalıntı altınlarla ilgili olarak yakalanan M.D. ve G.U. isimli şahıslar hakkında hırsızlık suçlarından gerekli işlemler yapıldı. Mahkeme sonucu, yaşı küçük kız G.A. serbest bırakılırken, M.D. ise tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.