1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Iğdır Belediyesi İtfaiye Aracı ALDI
Eski Vekil Hakkında Yakalama KARARI

Eski Vekil Hakkında Yakalama KARARI

'Terör örgütü propagandası yaptığı' iddiasıyla 5 yıla kadar hapsi istenen eski BDP'li vekil Bayındır hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

A+A-

"Terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla 5 yıla kadar hapsi istenen eski BDP’li vekil Bayındır hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

BDP Şırnak eski Milletvekili Sevahir Bayındır hakkında Diyarbakır 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı çıkarıldı. Şırnak’ta yapmış olduğu bir konuşma “terör örgütü propagandası yaptığı” iddiasıyla hakkında dava açılan Bayındır’ın 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenmekte.

Diyarbakır 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan son duruşmaya Bayındır ve avukatları katılmazken iddia makamı mahkemeden Bayındır hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Yakalama kararı talebini kabul eden mahkeme, yakalanmasının ardından Bayındır’ın savunmasının Diyarbakır 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından alınmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.