1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay YBO Yıldız Kızlar Futbol’da İl Şampiyonu
Eş Bulma Vaadi İle DOLANDIRILDI...!

Eş Bulma Vaadi İle DOLANDIRILDI...!

Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde 76 yaşındaki bir vatandaş, eş bulma vaadiyle bin 500 lira verdiği kişi tarafından dolandırıldı.

A+A-

Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde 76 yaşındaki bir vatandaş, eş bulma vaadiyle bin 500 lira verdiği kişi tarafından dolandırıldı.

Edinilen bilgilere göre; 76 yaşındaki vatandaş evlenmek istedi. Bunun için de bölgede tanıştığı bir kişiye kendisine eş bulması için bin 500 TL verdi. Yaşlı vatandaşın; Yalınçayır Mahallesinde eş bulma vaadiyle bin 500 TL para verdiği firari şüphelinin kendisini dolandırdığını beyanla şikayetçi olmasının ardından başlatılan firari şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

İl merkezinde de bir vatandaş sosyal güvencesi olmayan bir yakınını tedavisi için bir hastaneye götürerek kendi kimlik numarasıyla giriş yaptırdığı esnada görevliler tarafından fark edilmesi üzerine yakalandı. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

Diğer Asayiş Haberleri

KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ik ayrı operasyonda 510 paket kaçak sigara ele geçirdi.

3 şüphelinin Merkez Mahallesindeki işyerinde ve ikametinde yapılan aramalarda, değişik markalarda toplam 471 paket kaçak sigara bulunarak el kondu.

Sarıkamış ilçesinde de bir vatandaşa ait İnönü Mahallesindeki işyerinde yapılan aramada; değişik markalarda toplam 39 paket kaçak sigara bulunarak el kondu.

Her iki olayında şüphelileri, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildi.

HASTANE TUVALETİNDE SİLAHINI UNUTTU

Hastane tuvaletinde unutulan silah kayboldu.

Kars’ta polis merkezine müracaatta bulunan 42 yaşındaki şahıs, sabah saatlerinde bir hastanedeki tuvalette silahını unuttuğunu, aynı gün silahın yanında olmadığını fark ettiğini ve silahını unuttuğu yere baktığında bulamadığını beyanla şikayetçi oldu.

Kayıp silahı alan şüpheli yada şüphelilerin tespiti ve yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.