1. HABERLER

  2. Erzurum'da Ağaçlandırma SEFERBERLİĞİ
Erzurumda Ağaçlandırma SEFERBERLİĞİ

Erzurum'da Ağaçlandırma SEFERBERLİĞİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce baharın gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmalarına hız verildi.

A+A-

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce baharın gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmalarına hız verildi.
 

Belediye ekiplerince ilk olarak Hayvan Barınağının bahçesi ağaçlandırılırken Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Barınak bahçesine ağaç dikim çalışmalarını başlattık. Çalışmalarımız bundan sonrada tüm şehirde devam edecektir" dedi.
 

Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl sezon boyunca yeşillendirme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Küçükler, “Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ağaç dikimi gerçekleşiyor. İlimiz ağaç bakımından oldukça yoksun. Belediye olarak yol, su ve altyapı hizmetleri kadar yeşil alan çalışmalarına da önem veriyoruz. Bu yıl ağırlıklı olarak park bahçe ve ağaçlandırmaya önem vereceğiz. Erzurum’a yeşil bir görüntü kazandıracağız. Bundan önce dikilen ağaçlarda tekrar gözden geçirilecek eksik olan yerlere yenilerini dikeceğiz. Yaptığımız çalışma sadece başlangıçla kalmayacak. İlimiz yem yeşil bir görüntüye hâkim olacak. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlı olmaları istiyoruz. Dikilen ağaçlara zarar verilmezse Erzurum en kısa zamanda beklediği yeşil görüntüye kavuşacaktır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.