1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Balıkesir Üniveritesi'nde Rektörlük Seçimi
Elektrik Direğine Çarpan Araç KORKUTTU

Elektrik Direğine Çarpan Araç KORKUTTU

Kars'ta Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen kazada bir araç, buzlanma ve aşırı hız nedeniyle yol kenarında ki elektrik direğine çarptı.

A+A-

Kars’ta Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen kazada bir araç, buzlanma ve aşırı hız nedeniyle yol kenarında ki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki metrelik kısmı aracın altına giren elektrik direği yan yattı.

Kars’ta Cumhuriyet Caddesi üzerinde saat 15:00 sıralarında meydana gelen kazada, Uğur Bakırcıoğlu (25) yönetiminde ki 36 ER 830 Plakalı pikap aşırı hız ve buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek cadde üzerinde ki elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle elektrik direğinin iki metrelik kısmı aracın altına girdi. Elektrik direğinin yan yattığı kazada tellerin yere düşmemesi olası bir faciayı önlerken, olay yerine gelen TEDAŞ ekipleri bölgedeki elektrik akımlarını kesti. Elektrik direğini altına alan araç, uzun uğraşlar sonucu çekici ve vinç yardımıyla çekildi. Yan yatan elektrik direği ise vinç yardımıyla kaldırılarak telleri kesildikten sonra TEDAŞ yetkilileri tarafından kaldırıldı. Kazaya karışan aracın sürücü Uğur Bakırcıoğlu ise kazadan yara almadan kurtuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.