1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beü’de Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Kuruluyor
Dört Öğretmen Daha SERBEST

Dört Öğretmen Daha SERBEST

PKK, Elazığ'ın Arıcak İlçesi Yoğunbilek Köyü İlköğretim Okulunda kaçırdığı 4 öğretmeni dün gece (5 Ekim) serbest bıraktı.

A+A-

PKK Elazığ'da kaçırdığı dört öğretmeni serbest bıraktı; PKK'nin kaçırdığı 12 öğretmenden sekizi serbest diğer dört öğretmenden hala haber yok.

PKK, Elazığ'ın Arıcak İlçesi Yoğunbilek Köyü İlköğretim Okulunda kaçırdığı 4 öğretmeni dün gece (5 Ekim) serbest bıraktı.

Öğretmenlerin isimleri şöyle: Gökhan Yıldız, Abdullah Karan, İrfan Sarıkaya ve İsmail Yüce.

PKK 4 Ekim'de de Diyarbakır'da kaçırdığı Gökhan Yıldız, Abdullah Karan, İrfan Sarıkaya ve İsmail Yüce isimli dört öğretmen serbest bıarkmıştı.

PKK'nin kaçırdığı 12 öğretmenden sekizi serbest, 22 Eylül'de Diyarbakır'ın Lice İlçesi Baharlı Köyü'nde asker öğretmen olarak görev yapan Mehmet Gözbaşı, 27 Eylül'de Lice'nin Birlik ve Doğanay Köyü'nden kaçırdığı Ümit Eşer, Tubay Yalçın ve Merdal Aksoy isimli öğretmenlerden ise hala haber yok.

PKK'nin elinde temmuz ayından itibaren şu anda serbest bırakılmayı astsubay Abdullah Söpçeler, uzman çavuş Zihni Koç, Kemal Ekinci, Kenan Erenoğlu isimli kaymakam adayı, minibüs sürücüsü Erhan İnan, bir şöfor daha, bir korucu, dört öğretmen toplam 11 kişi var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.