1. HABERLER

  2. Doğurduğu Bebeği Çöp Kutusuna Attı
Doğurduğu Bebeği Çöp Kutusuna Attı

Doğurduğu Bebeği Çöp Kutusuna Attı

Kars Devlet Hastanesi'nde dün gece refakatçi bir bayan doğurduğu bebeği çöp kutusuna attı.

A+A-
Kars'ta refakatçi olarak bulunduğu hastane odasında doğum yapan bir bayanın çöp kutusuna attığı bebek, çalışanların dikkati sonucu kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, rahatsızlığı yüzünden Kars Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi gören annesinin yanında refakatçi olarak bulunan merkez Karacaören köyünden K.K. isimli bayan, kaldıkları odada dün gece doğum yaptı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen bayan, dünyaya gelen 3 kilo ağırlığındaki erkek bebeği önce tuvalete götürdü ve bir poşet içine koyarak hastane içindeki en uzak çöp kutusuna attı. Durumu fark eden hastane çalışanları bebeği çöp kutusundan alırken olayla ilgili polise bilgi verildi.
Devlet Hastanesi'ne gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından ilk müdahalesi hastane acil serviste yapılan bebeği Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürdüler. Burada muayene edilen ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebek kuvöze alınırken, psikolojik rahatsızlığı bulunan anne aynı hastanede tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.