1. HABERLER

  2. Usain Bolt SÜPERMAN Hızında.!
Digor'da Kur'anı Anlamak ve Yaşamak

Digor'da Kur'anı Anlamak ve Yaşamak

Kars'ın Digor ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinleri çerçevesinde 'Kur'an-ı Anlamak ve Yaşamak' konulu panel düzenlendi.

A+A-
Kars'ın Digor ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinleri çerçevesinde 'Kur'an-ı Anlamak ve Yaşamak' konulu panel düzenlendi.
Türk Telekom Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) düzenlenen panele Iğdır Üniversitesi öğretim görevlileri Doç. Dr. Mehmet Ünal, Doç. Dr. Resul Öztürk ve Yrd. Doç. Dr. Veysel Nargül konuşmacı olarak katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan panelde, panelistler katılımcılara çeşitli konularda bilgiler verdi.
Panele Digor Kaymakamı Serkan Şeker, İlçe Müftüsü Mikail Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DİGOR'DA İNSAN HAKLARI KURULU TOPLANTISI
Kars'ın Digor İlçe Kaymakamı Serkan Şeker başkanlığında 'İnsan Hakları Kurulu' toplantısı yapıldı.
İnsan Hakları Kurulu Başkanlığı, Kızılay Digor Şubesi'nin daha şeffaf çalışabilmesi ve gerekli inceleme ve araştırmanın yapılması amacıyla Kızılay Genel Müdürlüğü'nden denetim talep edilmesine karar verildi. Digor İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı nezarethanelerin denetlenmesine de karar verildi. Nezarethanelerin denetlenmesi için Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Bölgi, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nermin Çelen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Rıfat Çelikkaleli ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Uz. Dr. Ülkü Yörükyılmaz görevlendirilirken, dilek ve şikayet kutularından çıkan dilekçelerde belirtilen konular da değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.