1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çat'ta Elektrik Kesintilerine TEPKİ
Çatta Elektrik Kesintilerine TEPKİ

Çat'ta Elektrik Kesintilerine TEPKİ

Erzurum'un Çat ilçesinde, sık sık yaşanan elektrik kesintisi vatandaşın tepkisini çekmeye başladı. Günde ortalama 8 kez elektrik kesintisi yaşandığını anlatan vatandaşlar, kesintilerden dolayı birçok

A+A-

Erzurum’un Çat ilçesinde, sık sık yaşanan elektrik kesintisi vatandaşın tepkisini çekmeye başladı. Günde ortalama 8 kez elektrik kesintisi yaşandığını anlatan vatandaşlar, kesintilerden dolayı birçok elektronik ürünün zarar gördüğünü söyledi.

Çat’ta uzun zamandır devam eden ve günde ortalama 7 - 8 kez yaşanan elektrik kesintisinden şikayet eden vatandaşlar, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’nin (TEİAŞ) bu soruna çözüm bulmasını istedi. Kısa aralıklarla gerçekleşen kesintinin bilgisayar, buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon gibi elektronik eşyaları bozduğunu anlatan vatandaşlar, “Sorunun çözümü için TEİAŞ’a birkaç kez müracaat etmemize karşın, herhangi bir sonuç alamadık. Artık elektrik kesintisinin sona ermesini istiyoruz” dediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.