1. HABERLER

  2. Çoruh Üniversitesi'nde BAHAR ŞENLİĞİ
Çoruh Üniversitesi'nde BAHAR ŞENLİĞİ

Çoruh Üniversitesi'nde BAHAR ŞENLİĞİ

Artvin Çoruh Üniversitesi'nin bu yıl 1. sini düzenlediği Üniversite Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-
Artvin Çoruh Üniversitesi’nin bu yıl 1. sini düzenlediği Üniversite Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Üniversitenin Seyitler Yerleşkesinde gerçekleştirilen şenlikte öğrenciler doyasıya eğlenerek yılın yorgunluğunu attı.
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü başkanlığında, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Kaya Erdem koordinesinde düzenlenen şenlik öğrenciler ve katılımcılar tarafından tam not aldı.

Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencileri, düzenlenen bahar şenliğinde stres attı. İki gün dolu dolu yaşanan şenlik, serbest müzik, mizah, eğlence, piyano resitali, Türk Pop sanatçısı Betül konseri, Grup Karayel konseri, Artvinli sanatçı Bayar Şahin konseri, rap müziği Şavşat Stlye, rock müziği sanatçısı Betül konseri, Grup Yağmur, Gökhan Birben Konseri ve Karadeniz bölge birincisi Artvin Çoruh Üniversitesi “Folklor Ekibi” gösterilerde katılımcılar gönüllerince eğlendi.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Duman, “Misyonumuza uygun olarak ilk kez düzenlediğimiz bu organizasyona gösterilen ilgi bizim memnun etmiştir. Bu ilk tecrübemizdir, daha güzelleri ile öğrencilerimizi buluşturacağız.” diye konuştu.
Bahar Şenliği boyunca Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun sponsor olması, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Çay-Kur)’un çay makinesi getirmesi ve isteyen herkese bedava çay ikram etmesi organizasyona bir başka güzellik kattı.
İlginin yoğun olduğu Bahar Şenliğine Rektör Prof. Dr. Mehmet Duman’ın yanısıra, Vali Mustafa Yemlihalıoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Yılmaz Altun, Orman Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Ayşe Yavuz, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atakan Öztürük, Sağlık Y.O. Müdür Vekili Öğr. Gör. Arzu Şahin, Meslek Y.O. Müdüdürü Doç. Dr. Bülent Sağlam, Arhavi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sinan Güner, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Tilki, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Sami İmamaoğlu, kurum amirleri, üniversitenin akademik personeli ile öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.