1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Gürcistan, Avrupa'ya Vizesiz Girecek
Azerbaycan Konsolosluğuna ZİYARET

Azerbaycan Konsolosluğu'na ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilleri ve beraberindeki heyet Azerbaycan Kars Başkonsolosluğuna ziyaret etti.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilleri ve beraberindeki heyet Azerbaycan Kars Başkonsolosluğuna ziyaret etti.

KHA'nın haberine göre; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ve beraberindeki heyet Azerbaycan’ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov’u ziyaret etti.

Başkonsolos Süleymanov tarafından karşılanan heyet makam odasında ağırlandı. Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin görüşüldüğü ziyarette Hocalı Soykırımının 20. Yıldönümü dolayısıyla AK Partili heyet Başkonsolosa taziye dileklerini iletti.

Ermenilerin yapmış olduğu çirkin katliamı kınayan AK Parti milletvekilleri, “Bu insanlık dışı bir olaydır. Bu soykırımı gerçekleştirenleri kınıyor, tüm Türk dünyasına baş sağlığı diliyoruz. Şehitlerin ruhu şad, mekanları cennet olsun” dediler.

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov ise taziye ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek AK Partili heyete teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.