1. HABERLER

  2. Kaşar Festivali'nde EĞLENCELER İPTAL
Ardahan'a Spor Meslek Yüksekokulu Açılıyor

Ardahan'a Spor Meslek Yüksekokulu Açılıyor

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ramazan Korkmaz, 2010-2011 eğitim öğretim döneminde spor yüksek okulumuz faaliyete girecek dedi.

A+A-
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ramazan Korkmaz, Ardahan’da spor alanlarının büyümesi ve gelişmesi için spor yüksek okuluna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “2010-2011 eğitim öğretim döneminde spor yüksek okulumuz faaliyete girecek” dedi.
Rektör Korkmaz, bugün Ardahan 1. Amatör Kümede top koşturan 23 Şubatspor kulübü yöneticilerini makamında kabul etti. Ardahan’ın artık üçüncü ve ikinci liglerde futbol oynamasını istediğini dile getiren Korkmaz, bu nedenle üniversite olarak spora yatırım yapacaklarını söyledi. Korkmaz, “Ardahan Üniversitesi olarak Ardahan’da spor yüksek okulunun açılması için yoğun bir çaba harcadık. 2010-2011 eğitim öğretim döneminde inşallah açacağımız yüksek okulla, Ardahan’da sporun her alanına katkı sağlamış olacağız” dedi.
Üniversitelerin bölgeler için bir perspektif olduğunu söyleyen Korkmaz, şunları kaydetti; “Üniversitemiz Ardahan için çok önemli bir misyon üstlenmiştir. Üniversite olarak, açılacağımız Kafkasya ve Orta Asya başta olmak üzere Ardahan’ı son nokta olmaktan kurtarıp, başlangıç noktası yapmayı planlıyoruz. Birleşerek büyümen dünyada sınırlarımızı çizemeyiz. Sınırlarımızı genişleterek, büyüyeceğiz. Bu da Kafkasya, Orta Asya ve Dünyaya açılmakla olur”
23 Şubatspor Kulüp Başkan Yardımcısı Gülminur Çal, Rektör Korkmaz’a bir saat hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.