1. HABERLER

  2. Ardahan ve Kars'ta UFO GÖRÜNTÜLERİ
Alibeyoğlu Esenyurt'ta GÜNDEM YARATTI

Alibeyoğlu Esenyurt'ta GÜNDEM YARATTI

Sanatçı Hakan Kılıç'ın albüm tanıtımı gecesine katılan Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yaptığı konuşmayla geceye damgasını vurdu.

A+A-
Sanatçı Hakan Kılıç'ın albüm tanıtımı gecesine katılan Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yaptığı konuşmayla geceye damgasını vurdu.
Sanatçı Hakan Kılıç'ın düzenlediği galada konuşan Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, "Gürbüz Çapan bizim aklımızdır, yüreğimizdir, ruhumuzdur. Bu arkadaşlar da bir şeyler yapıyorlar ama Çapan'ın yaptıklarını unutmayız" dedi.
Karslı Anadolu Rock sanatçısı Hakan Kılıç'ın Güz ve Hüzün isimli albümünün tanıtım gecesine katılan Kars'ın eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yaptığı konuşmayla geceye damgasını vurdu.
Naif Alibeyoğlu, konuşmasına Kars'ı anlatarak başladı. Kars'ın yiğitlik ve gururuyla ün yaptığını belirten Alibeyoğlu, Gürbüz Süleymanoğlu’na desteklerinden dolayı takdim edilen plaketi sunarken yaptığı konuşmada, Süleymanoğlu’nun yaptığı çalışmalara değinerek; “Esenyurt deyince bizim aklımıza Gürbüz Çapan geliyor. Çapan bizim sadece İstanbul’daki değil, Türkiye’deki aklımız, vicdanımız, yüreğimiz, ruhumuzdur. Mevcut belediye başkanımız ve yönetimi de oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Çapan’ın Esenyurt’a yaptıklarını unutmayız, O bizim gönlümüzde ve ruhu burada, Ben parti ayrımı yapmadan konuşmak istiyorum. Benim partim Kars partisidir. Kars’a kim yatırım yaparsa ben onun yanında olurum” ifadelerini kullandı.


Esenkent Aqua Dolphin eğlence merkezinde düzenlenen geceye sanatçı Kılıç’ı desteklemek için ünlü yönetmen Reis Çelik, Olacak O Kadar oyuncuları, sinema sanatçıları, bürokratlar, Dernek Başkanları, Vakıf yöneticileri ve siyasetçiler yoğun ilgi gösterdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum