1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ'de 'Aşıklık Geleneği' Söyleşisi
Akyaka Belediye Başkanı Vefat ETTİ

Akyaka Belediye Başkanı Vefat ETTİ

Kars'ın Akyaka İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Hayrullah Bulut, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Kars’ın Akyaka İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Hayrullah Bulut, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Bulut bu sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Ambulansla Kars Devlet Hastanesi’ne gönderilen Bulut yolda hayatını kaybetti.

DP’li Akyaka eski Belediye Başkanı Turgut Turan'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi ile meclis tarafından başkan seçilen Bulut, 5 belediye meclis üyesiyle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) saflarına katılmıştı.

Hayrullah Bulut için Akyaka’da cenaze töreni düzenlenecek.

Daha önce de DP’li Akyaka eski Belediye Başkanı Turgut Turan 21 Nisan 2010’da Kars’tan Akyaka ilçesine göreve giderken trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Turan’ın da yolda kalp krizi geçirdiği üzerinde durulmuştu.

Haberin Devamı...

BAŞKAN BULUT TOPRAĞA VERİLDİ

Kars'ta önceki gün geçirdiği kalp krizinde hayatını kaybeden Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut, son yolculuğuna uğurlandı.

Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut için belediye binası önünde tören yapıldı.

Törene Kars Valisi Ahmet Kara, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, belediye personeli ve çok sayıda Akyakalı katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum