1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Delican’dan Şengül’e ’Aramıza Hoşgeldin’ Mesajı
AKP ve BDP Görüşmesi 10 EKİM

AKP ve BDP Görüşmesi 10 EKİM

BDP, AKP'nin anayasa çalışmaları kapsamında randevu talebine cevap verdi.

A+A-

Yeni Anayasa çalışmaları kapsamında Meclis'teki partilerle görüşen Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP), Barış ve Demokrasi Partisi'yle (BDP) randevu talebine cevap verdi.

 

"10 Ekip Pazartesi için randevu veren BDP'li yetkilileri, 7 Ekim Cuma günü de Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşecek.

 

İki yıldan beri "Siyasi operasyon"ların hedefinde olan ve dün 140'tan fazla üyesi gözaltına alınan BDP, bir yandan bu operasyonlara yönelik tepkisini artırırken, bir yandan da görüşme trafiğini yoğunlaştırdı.

Daha önce anayasa görüşmeleri kapsamında BDP'den randevu talep eden AKP heyetine 10 Ekim Pazartesi günü için randevu veren BDP yetkilileri, Cuma günü de Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geliyor. BDP Genel Merkezi'nde yapılacak görüşmede Davutoğlu ile BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bir araya gelecek. Görüşmede dış politikadaki gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

BDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ayrıca bugün Meclis grup toplantısı odasında Finlandiya eski Cumhurbaşkanı Mardin Athasari ile de bir araya geliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.