1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Çayı’nda İlk Kez Rafting Heyecanı
Seçim Gerginliği.. Kağızman Denizgölü'nde Muhtarlık Kavgası!

Seçim Gerginliği.. Kağızman Denizgölü'nde Muhtarlık Kavgası!

Kars'ın Kağızman ilçesi Denizgölü köyünde gerçekleşen silahlı kavgada 1'i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

A+A-

Kars'ın Kağızman ilçesi Denizgölü köyünde gerçekleşen silahlı kavga sonucunda 1'i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde yaşanan üzücü olayın, muhtarlık seçimleriyle ilgili olarak önceden var olan husumetin tetiklemesiyle meydana geldiği bildirildi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars'ın Kağızman ilçesi Denizgölü köyünde önceki gün (30 Nisan) iki grup arasındaki tartışmanın kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşmesi, bölgede endişe ve korku yarattı.

'SİLAHLI KAVGA'NIN SEBEBİ, MUHTARLIK SEÇİMİ

31 Mart’ta gerçekleşen muhtarlık seçimleriyle ilgili husumet, iki grup arasındaki tartışmanın kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Kavgada Kasım T, İsmail T. ve Yunus D. adlı üç kişi yaralandı.

Şiddet olayının büyümesini engellemek adına olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Kağızman Devlet Hastanesine, ağır yaralanan Kasım T. ise il müdahalenin ardından Kars Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından jandarma ekiplerince 8 kişinin gözaltına alındığı, soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.

Güvenlik güçlerinin, köy ve hastane çevresinde alınan önlemlerle benzer olayların tekrar yaşanmasını engellemek için çalışma başlattığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.