1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eğitim Toplantısı Yapıldı
69 bine Yakın Öğrenci Tatile GİRDİ

69 bine Yakın Öğrenci Tatile GİRDİ

Kars'ta yaklaşık 69 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

A+A-

Kars’ta yaklaşık 69 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Kars Valisi Ahmet Kara ve İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, öğrencilerin karne sevincine ortak olmak için merkez Mihrali Bey İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Alkış, il genelinde 68 bin 800 öğrencinin tatile girdiğini, buna bağlı olarak 3 bin 690 öğretmenin öğrencilerinden ayrıldıklarını belirtti.

Vali Kara ise 2011 – 2012 eğitim öğretim yılının son bulması nedeniyle öğrencilerin velilerin ve öğretmenlerin sevinçlerine ortak olduklarını belirtti. Vali Kara, “Bir yıl boyunca büyük emekler çektiniz. Öğrenciler olarak derslerinize çalıştınız. Arkadaşlarınız ile beraber yaşamayı öğrendiniz. Faydalı alışkanlıklar kazanıp öğrendiklerinizi ailelerinize götürdünüz. Sonuç itibariyle bu karneleri hak ettiniz.” dedi. Konuşmaların ardından Kars Valisi Ahmet Kara öğrencileri tebrik ederek karnelerini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.