1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tel Üstünde Bir Ömür...
'Siz Çaresizliği Hiç Tatmamışsınız...' demişti

'Siz Çaresizliği Hiç Tatmamışsınız...' demişti

Erdoğan Bayraktar’dan yardım isterken eline sıkıştırılan parayı, ’Dilenci değilim" diyerek geri çeviren lenf kanseri hastası Dilek Özçelik, hayatını kaybetti

A+A-

2013 yılında dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Edirne ziyaretinde Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Özçelik kanser ilaçlarının temini için bakanın yanına giderek yardım istemişti.

Bakan Bayraktar, dinledikten sonra cebinden çıkardığı parayı Dilek Özçelik'e vermesi, Özçelik'in de, "Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda" sözleriyle iade edip ağlayarak uzaklaşması o gün Türkiye’nin gündemine oturmuş, haberlerin yarattığı etki sayesinde Dilek’in bulamadığı ilaçlar temin edilmiş, hastaneye yatırılarak tedavi altına alınmıştı.

Lenf kanseri hastalığı nedeniyle eğitimine devam edemeyen ve yıllardır kanserle mücadele eden Dilek Özçelik, geçtiğimiz gün durumu ağırlaşınca Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde ailesi ile birlikte yaşadığı evinden hastaneye kaldırıldı. Ancak Özçelik, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatınıkaybetti.

Dilek Özçelik, Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi Aziziye camiinde kılının ikindi namazının ardından toprağa verildi.

dilek-ozcelik-(1).jpgdilek-ozcelik-(3).jpgdilek-ozcelik-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.