1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. 'Malakan'ların Asırlık Su Değirmeni
OSB’deki Firmalarla Toplantı

OSB’deki Firmalarla Toplantı

Kars Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Doğan, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firma sahipleri ile Organize Sanayi Bölgesi 2018 yılı faaliyetleri bilgilendirme toplantı...

A+A-

Kars Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Doğan, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firma sahipleri ile Organize Sanayi Bölgesi 2018 yılı faaliyetleri bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Vali Doğan Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, geçen hafta Kars’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın valilik ziyaretinde yaptıkları basın açıklamasında dile getirdikleri Kars Organize Sanayi Bölgesi’ne 2018 yılı içinde yapılacak olan yatırım ve projeler hakkında firma sahiplerine bilgi verildi.

Vali Doğan’ın daha sonra Kars’ın Cazibe Merkezi haline gelmesi ve kentteki ticari faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi adına yapılacaklar hakkında katılımcılar ile görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca OSB yollarının asfaltlanması, OSB Doğalgaz Dağıtım Şebekesi’nin yapılması, 2. ilave OSB’nin kamulaştırılması, Atıksu Artıma Tesisi, OSB Hizmet Binası’nın projelendirilmesi, OSB-TOBB Teknik ve Meslek Lisesi yapımı, OSB Kanalizasyon ve iç kanalın yenilenmesi konularının ele alındı.

Düzenlenen toplantıya; Kars Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vali Rahmi Doğan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Organize Sanayi Bölge Müdürü Filiz Çalış ile firma sahibi ve işadamları katıldı.

OSB’deki Firmalarla Toplantı

OSB’deki Firmalarla Toplantı

OSB’deki Firmalarla Toplantı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.