1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Kışanak'tan 'Provokasyon' Açıklaması
Muharrem İnce'den Seçim Manifestosu

Muharrem İnce'den Seçim Manifestosu

24 Haziran seçiminde cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce,önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

CHP'nin 24 Haziran seçiminde cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçen Yalova Milletvekili Muharrem İnce, mini bir seçim manifestosu açıkladı.

Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a konuşan İnce, seçilirse Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni de satacağını, Çankaya Köşkü'nde kalacağını söyledi. İnce, Kürtlerden oy alacağından emin.

Ahmet Hakan'ın "Muharrem İnce'den bomba açıklamalar" başlığıyla yayımlanan yazısında öne çıkan ifadeler şöyle: 

 - Adayım… Kazanacağıma inanıyorum.

- Cumhurbaşkanı yardımcılarını baştan ilan edeceğim: Bir yanıma muhafazakâr bir ismi, bir yanıma milliyetçi bir ismi, bir yanıma bir Kürt’ü, bir yanıma bir Alevi’yi alacağım Cumhurbaşkanlığı yardımcısı olarak.

- Huzur vaat edeceğim. En büyük vaadim huzur olacak.

- Restorasyon süreci başlatacağım. Adım adım hukuk devletine, parlamenter sisteme, kuvvetler ayrılığına geçişi sağlayacağım.

- İlk turda her parti kendi adayını çıkarmalı. Çatı adayıyla olmaz. İlk turda her parti kendi adayını çıkarırsa ikinci tur garanti olur.

- İkinci turda ben kazanırım. Ben Kürtlerden de oy alırım. Benim dokunulmazlık konusunda hangi tavrı koyduğumu Kürtler gayet iyi biliyor.

- Erdoğan’ın karşısında ikinci tura ben kalmazsam Meral Akşener kalırsa… Benim desteğim ona olur. Abdullah Gül kalırsa… Benim desteğim ona olur. Sonuna kadar desteklerim. Miting yaparım.

- Ama ikinci tura ben kalırsam… Onların da beni desteklemelerini beklerim, isterim.

- Seçilirsem Beştepe’de oturmam. Çankaya Köşkü’ne geçerim. Beştepe’yi satacağım.

- En büyük hayalim sokakta tek başına yürüyebilen, bisikletiyle dolaşabilen, çevresinde koruma ordusu olmayan bir Cumhurbaşkanı olmak…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler