1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Azeri Müşavirden Vali Doğan’a Ziyaret
Kaymakam İsa Bolat Görevden Uzaklaştırıldı

Kaymakam İsa Bolat Görevden Uzaklaştırıldı

Digor Kaymakamı İsa Bolat, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırıldı.

A+A-

Digor Kaymakamı İsa Bolat, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırıldı.

Digor Kaymakamı İsa Bolat, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevinden uzaklaştırıldı. Kaymakam Bolat ile birlikte FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen 44 mülki idare amirinin görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

İsa BOLAT - Digor Kaymakamı (kynk: www.digor.gov.tr) 

1985 yılında Yozgat ili Şefaatli ilçesinde doğan Sayın İsa BOLAT İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladı.
 
2002 yılında girdiği Çanakkale 18 Mart Üniversitesinden 2006 yılında mezun oldu. 2008 yılında Balıkesir Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Teftiş stajını Sakarya’da, kaymakam refikliği stajını ise Kayseri Talas’ta tamamladı. Daha sonra sırasıyla Kütahya’nın Dumlupınar, Çorum’un Ortaköy ve Balıkesir’in Balya ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu.
 
İngiltere’nin Colchester şehrinde Üniversty of Essex’de bir yıl süreyle ingilizce eğitimi aldı ve İngiliz Kamu Yönetimi üzerine incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi tarafından düzenlenen kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 19.02.2011 tarihinde Gölköy Kaymakamlığına atandı.
 
Aynı zamanda Ordu İli Vali yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 02/09/2014 tarih 2014/1032 sayılı kararname ile Digor Kaymakamlığına atanmış olup görevine devam etmektedir.
 
Evli ve 1 kız çocuğu olan Sayın İsa BOLAT İngilizce bilmektedir.

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.