1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. AKYAKA

  4. Akyaka'da Miras Kavgası: 10 Yaralı
Karslı Muhtarlar Başkan Karaçanta’dan Memnun!

Karslı Muhtarlar Başkan Karaçanta’dan Memnun!

Karslı muhtarların, mahallelerine uzun yıllar sonra gelen belediye hizmetlerinden dolaytı yüzü gülmeye başladı.

A+A-

Karslı muhtarların, mahallelerine uzun yıllar sonra gelen belediye hizmetlerinden dolaytı yüzü gülmeye başladı.

Bir çok mahallenın yıllar sonra alt yapı ve üst yapı hizmetlerinden nasibi alması mahalle muhtarının olumlu tepkilerine neden oldu.

Yenişehir Mahallesi Muhtarı Ekin Ekinci, mahallerine yapmış olduğu alt ve üst yapı hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya teşekkür etti.

Her türlü sorunlarında Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın yanlarında olduğunu ifade edenYenişehir Mahallesi Muhtarı Ekin Ekinci, “Murtaza Başkanımı Kars’ın değişen bir güneşi olarak görüyoruz. Başkanımızın halkla iç içe olmasından dolayı herkes çok mutlu. Kars’ta çok şeyin değişeceğine biz tüm kalbimizle inanıyoruz. Başkanımız her zaman başımızın tacıdır. Ben muhtar olarak da sonuna kadar arkasındayım, kendisiyle gurur duyuyoruz. Ne zaman bir isteğimiz olsa hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Murtaza Karaçanta ile Kars’ın daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olacağına inanıyorum” dedi.

Belediye hizmetlerinden her mahalle ve sokağın ayrım yapılmaksızın nasibini alacağını belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ise, “Eğer biz başarabiliyorsak, eğer vatandaşlarımız başardığımıza inanıyorsa bunun birçok sebebi var; İyi ve çalışkan bir ekip ve doğru zamanlamanın yanısıra, muhtarlarında büyük önemi var. Mahallenin en önemli mülki amiri muhtar. Onlarla yapılan bu saha tespitleri bizleri doğru yatırım yapmaya, doğru zaman harcamaya, mahallede yaşayan hemşerilerimizin daha mutlu olmasına ve dolayısıyla bizleri başarıya götürüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.