Kars İŞKUR'dan Arıcılık Kursu

Kars İŞKUR'dan Arıcılık Kursu

Akyaka ilçesinde arıcılık kursu açılması için Kars Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile Akyaka İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

A+A-

Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Akyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği kapsamında Arıcılık Kursu açılaması için protokol yapıldı.

Protokole Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Yusuf Bulut,  Akyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına Merkez Müdür V. Okan Karaçöp imzaladı.

Kısa bir açıklama yapan İl Müdürü Yusuf Bulut, “Kars’ta arıcılık faaliyetlerinin etkin olabilmesi ve bölge mesleği  olan  arıcılık mesleğini  gelecek nesillere aktarmak ve devamını sağlamak amacıyla Akyaka ilçesinin arıcılık yönünden müsait olduğundan İŞKUR olarak burada yaşayan vatandaşların daha kaliteli bal üretimine katkı sağlamak için bu kursu düzenlenmesine karar verildi.” dedi.

10 kişilik Arı Yetiştiriciliği (Arıcılık) kursuna başvurular 21 Şubat 2014 tarihinde başlayacak olup son başvuru süresi en geç 27 Şubat 2014  Perşembe  günü mesai bitiminde sona erecek.

Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğü’nden veya İl Müdürlüğü internet adresi olan  www.iskur.gov.tr  den  başvurmaları gerekmekte.

Kursiyer seçmeleri  28 Şubat 2014 Cuma günü saat 11:00’da yapılacak.

Söz konusu kursa katılmak isteyen kursiyerlerin seçme gün ve saatinde Akyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde bulunmaları gerekmekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.