1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Prof. Dr. A. Aziz Gül, Kafkas Üniversitesi Rektör Adayı
Gazeteci Tacettin Durmuş Evlendi

Gazeteci Tacettin Durmuş Evlendi

Gazeteci Tacettin Durmuş ve Dilek Aydın dün düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine girdi.

A+A-

Kars Manşet'ten Volkan Karabağ'ın haberinde, Kars Düğün Salonu’nda düzenlenen düğüne Kars Valisi Rahmi Doğan, 24. Dönem Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Alpaslan Yüce, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Aydın Acay, Aras Edaş Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, TKDK Kars İl Koordinatörü Berkay Çelik, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Muzaffer Sara, KATSO Başkanı Fahri Ötegen, Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, gazeteci meslektaşları ile çok sayıda davetliler katıldı.

Düğünün organizasyonluğunu ve sunuculuğunu üstlenen Serhat TV Genel Yayın Yönetmeni Olcay Okan Avşar Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Durmuş ve Aydın çifti için gönderdiği telgrafı okudu. Bakan Arslan gönderdiği telgrafında yoğun programından dolayı düğüne katılamadığı belirterek Durmuş ve Aydın çiftine bir ömür mutluluklar diledi.

Danslar ve Kars yöresine ait oyun havaları ile devam eden düğün geç saatlere kadar devam ederken, Tacettin ve Dilek çifti; “Allah herkese böyle güzel düğünler, mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin. Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.” dediler.

tacettin-durmus.jpgtacettin-durmus-001.jpgtacettin-durmus-002.jpgtacettin-durmus-003.jpgtacettin-durmus-004.jpgtacettin-durmus-005.jpgtacettin-durmus-006.jpgtacettin-durmus-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.