Demirtaş: “Geri Adım Atmayacağız”

Demirtaş: “Geri Adım Atmayacağız”

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, "Sur’daki durum netleşene kadar demokratik eylemlerimize devam edeceğiz....

A+A-

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, "Sur’daki durum netleşene kadar demokratik eylemlerimize devam edeceğiz. Geri adım atmayacağız" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek ve DTK Eş Başkanları Hatip Dicle ve Selma Irmak ile birlikte basın toplantısı düzenlendi. HDP Diyarbakır il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, “Halk saat 16.00’da demokratik tepkisini ortaya koymalı. Sur’daki durum netleşene kadar demokratik eylemlerimize devam edeceğiz. Geri adım atmayacağız. Her gün onlarca kez tehdit ediliyoruz. Sizden korkmayacağız. Alanlarda olacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.