1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Küçükçekmece'de Kaz Eti Festivali
10 Yılımız İftiralarla Elimizden Alındı

10 Yılımız İftiralarla Elimizden Alındı

2006 yılı Aralık ayında gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınarak tutuklanan İsmail Medet Alibeyoğlu ve Yusuf Alibeyoğlu'nun ardından Gökhan Yılmaz'da serbest bırakıldı.

A+A-

2006 yılı Aralık ayında gerçekleştirilen “Şafak” Operasyonuyla gözaltına alınarak tutuklanan İsmail Medet Alibeyoğlu ve Yusuf Alibeyoğlu'nun ardından Gökhan Yılmaz'da serbest bırakıldı.

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması içinde yer alan Emniyet mensubu savcı ve hakimlerce kendilerine kurulan bir kumpas sonucu yolsuzluk ve örgüt suçlamasıyla 98 yıl hapis istemiyle tutuklanıp 10 yılı aşkın bir süre suçsuz yere hapis yatan dönemin AK Partili Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun kardeşleri İsmail Medet Alibeyoğlu ve Yusuf Alibeyoğlu ile müteahhit Gökhan Yılmaz'ın serbest bırakıldıklarında söyledikleri ilk söz ilahi adaletin tecelli ettiği oldu.

Serbest kaldıktan sonra kameralar karşına geçen müteahhit Gökhan Yılmaz, haksız yere 10 yılı aşkın bir süre hapsedildiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyetimize, demokrasimize ve milli kurumlarımıza yapılan haince ve alçakça darbe girişimini lanetlerken, 15 Temmuz akşamı şehit olan tüm yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. 10 yıl boyunca özgürlüğümüz ve geleceğimiz iftira ve yalanlarla elimizden alındığı gibi, 10 yıl boyunca sahte bilgi ve belgelere dayalı olarak FETÖ/PDY Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın sistematik oyunları ile rehin alındık.

Yıllarca dava dosyasının sahte bilgi ve belgelere dayalı olduğu tarafımızca izah edilmesine rağmen her seferinde bilinçli olarak üzeri kapatılmıştır. Bu örgüt o kadar sistematik bir şekilde hareket etti ki, Türkiye'de ilk operasyonu Kars'ta başlatarak bir çoğumuzu yıllarca mağdur etti. Öyle ki dönemin AK Partili Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu ve Kars Kızılay Başkanı İsmail Medet Alibeyoğlu'nun siyasi geleceğine yönelik iftira ve yalan üzerine kurulu dava dosyası oluşturularak kamuoyu algısı oluşturulmuştur. İlgisi ve alakası olmayan insanlarla sözde örgüt oluşumu adı altında yolsuzlukla suçlandık. Bilirkişi raporları ve Sayıştay raporları lehimize olmasına rağmen kendimizi FETÖ'cü mahkemelerde aklayamadık. İlahi adalet tecelli etti. Bizleri tutuklayan emniyet ve yargı mensupları şu an ya cezaevinde ya da açığa alındı. İnancım bundan sonraki süreçte Türkiye Cumhuriyeti'nin gerçek yargı mensupları adaleti sağlayacaklardır."  

feto-magduru-muteahhit-gokhan-yilmaz-serbest-birakildi-(1).jpgfeto-magduru-muteahhit-gokhan-yilmaz-serbest-birakildi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.