1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Abd Uluslararası Kalkınma Ajansı’ndan Türkiye’ye 3 Yeni Hibe
Zeki Alasya Son Yolcuğuna Uğurlandı

Zeki Alasya Son Yolcuğuna Uğurlandı

Ünlü sanatçı Zeki Alasya’nın cenaze törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin bütün evlerinin konuğu oldu. Onunla güldük, ağladık. Kaybı gerçekten çok der...

A+A-

Ünlü sanatçı Zeki Alasya’nın cenaze törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin bütün evlerinin konuğu oldu. Onunla güldük, ağladık. Kaybı gerçekten çok derin” dedi.

Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Zeki Alasya, Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan ünlü sanatçının dostlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Zeki Alasya’nın yılarca birlikte çalıştığı sanatçı dostu Metin Akpınar, cenazede taziyeleri kabul etti.

Cenazeye katılan ünlü Sanatçı Emel Sayın, “Çok sevdiğim bir insandı. Ani oldu. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun” derken, gözyaşlarına hakim olamayan bir diğer sanatçı Nükhet Duru ise konuşmakta zorlandı.

Cenazeye katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Zeki Alasya’yı yıllar önce Sıraselviler’de Devekuşu Devekuşu Kabare’de izlemiştim. Daha sonra o Türkiye’deki bütün evlerin konuğu oldu. Onunla güldük, ağladık. Kaybı gerçekten çok derin. Sanat dünyasının başı sağ olsun. Böyle değerler az yetişiyor. Üzgünüz ailesine sanat camiasına baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.