1. HABERLER

  2. Yaşar Kemal ile KÜRT Sorunu (1)
Zabıta'dan Betoncuya İLGİNÇ CEZA

Zabıta'dan Betoncuya İLGİNÇ CEZA

Kars'ta Zabıta, beton 'mikser'inden yola dökülen harç ve artıkları firma çalışanlarına temizleterek ilginç bir ceza uyguladı.

A+A-
Kars'ta Zabıta, beton 'mikser'inden yola dökülen harç ve artıkları firma çalışanlarına temizleterek ilginç bir ceza uyguladı.
Bir beton santraline ait mikserden yola harç dökülmesi zabıtayı harekete geçirdi. Zabıta, yolu firma çalışanlarına temizletirken, yol pırıl pırıl olana kadar da yanlarından ayrılmadı. Firma çalışanları ise cezaya hiç de şaşırmadıklarını ve hak ettikleri cezayı çektikleri için mutlu olduklarını belirttiler.
Bu ilginç olay Ali Gaffar Okkan Bulvarında meydana geldi. Havaalanı istikametine seyir halindeki beton santraline ait Mikser aracından yola harç döküldü. Durumdan haberdar olan Belediye Zabıta ekipleri bulvara gelerek firma çalışanlarını çağırdı ve çalışanlara yolu kendilerinin temizlemeleri gerektiğini söyleyerek ilginç ve örnek bir ceza uyguladı.
Yola harç dökülmesine neden olan firma çalışanları ellerine hortum alarak yolu yıkamaya başladılar. Çalışanlardan biri hortumla yolu yıkarken diğeri de süpürge ve fırçayla yolu temizledi.



Temizleme çalışması tamamlanıncaya kadar zabıtalar bir an bile yanlarından ayrılmadı. Zabıta izledi, işçiler de yolu pırıl pırıl etti.
Cezaya maruz kalan ve yolu temizleyen firma çalışanları, cezayı hak ettiklerini ve cezadan memnun kaldıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.