1. HABERLER

  2. Kaleiçi'nin Tarihi Evleri Yok Oluyor
Tuzluca Belediyesi'ne Yeni ARAÇLAR

Tuzluca Belediyesi'ne Yeni ARAÇLAR

Iğdır'ın Tuzluca İlçe Belediyesi'ne yeni alınan araçlar yapılan tören ile vatandaşlara tanıtıldı.

A+A-
Iğdır'ın Tuzluca İlçe Belediyesi'ne yeni alınan araçlar yapılan tören ile vatandaşlara tanıtıldı.
Tuzluca Belediyesi, parkurunu güçlendirmek ve daha hızlı ve iyi hizmet sunabilmek amacıyla yeni alınan araçların tanıtım töreni Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Törene Tuzluca Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan İlçe Kaymakamı Murat Sarı, hizmetleri ve başarılarından dolayı Belediye Başkanı Türkan'ı kutlayarak alınan araçların Tuzluca'ya hayırlı olmasını diledi.
Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan ise, göreve geldiklerinde hizmet noktasında makine ikmal parklarının araç-gereç bakımından güçlendirilmesi gerektiğini gördüklerini söyledi. Türkan, yaklaşık 17 aylık zaman içerisinde 6 yeni araç aldıklarını, yine göreve geldiklerinde mevcut araçların ortalama yaşının 12 olduğunu, alınan araçlarla bu ortalamanın 3 yaşına indiğini belirterek "Belediyenin ihtiyacı olan araçların devreye girmesiyle birlikte ilçemizde yapılacak olan hizmetlerde, işçilik ve zamandan tasarruf sağlanacağını, yeni dönemde büyüyen ve gelişen Tuzluca'nın ihtiyaçlarını karşılamak için araç filosuna yapılan takviyelerle hizmet kalitesini artırmayı hedefliyoruz. İleriki günlerde, ihtiyaç duyulan alanlarda yeni araçlar almayı hedefliyoruz. İlçemiz ve ilçe halkı her şeyin en güzeline laik olmakla beraber yapacağımız hizmetlerle, ilçe halkının sorunlarına çözüm bulacağımıza ve bize güvenen halkımıza en sağlıklı hizmeti sunacağımıza inanıyorum. Bunun için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.