1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. 'Metro Göçüğü'ne Bakan YORUMU
Metro Göçüğüne Bakan YORUMU

'Metro Göçüğü'ne Bakan YORUMU

Bakan Yıldırım, bir kişinin ölümüne neden olan olayı, normal karşıladı.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da bir kişinin hayatını kaybettiği metro göçüğüne ilişkin yaptığı açıklamada, "Dünyada da böyle, normal" dedi.

Ankara'da metro çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte, yoldan geçen bir vatandaşın hayatını kaybetmesine ilişkin değerlendirmede bulunan Bakan Yıldırım, bir kişinin ölümüne neden olan olayı, normal karşıladı.

Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da metro çalışması sırasında meydana gelen göçükle ilgili, ''Tedbirler alınmakla beraber zor bir iştir. Buna benzer olaylar yine de beklenebilir. Dünyada da böyledir, normaldir'' dedi.

Bu ve benzer olayların yine de beklenebileceğini belirten Yıldırım, şunları ifade etti:

''Yeraltında çalışıyoruz, Ankara'nın altında elektrik devreleri, kanalizasyon devreleri, her türlü şebekeler mevcut. Tedbirler alınmakla beraber zor bir iştir. Buna benzer olaylar yine de beklenebilir. Dünyada da böyledir, normaldir. Şimdiden hemen sonucu nedir, sorumlusu kimdir, araştırma inceleme yapmadan hüküm vermek haksızlık olur.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.