1. HABERLER

  2. Ayşe Hür: Pontus'un Gayrıresmi Tarihi
Erzincanlı'dan Kars'ta ŞİİR Dolu Gece

Erzincanlı'dan Kars'ta ŞİİR Dolu Gece

Şair yorumcu Dursun Ali Erzincanlı Kars'ta verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Erzincanlı salonu dolduran binlerce Karslıya unutulmaz bir gece yaşattı.

A+A-
Şair  yorumcu Dursun Ali Erzincanlı Kars’ta verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Erzincanlı salonu dolduran binlerce Karslıya unutulmaz bir gece yaşattı.
Kars Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Derneği’nin düzenlediği “En Sevgiliye Bir Gül” gecesi Kars Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Katılımın fazla olması nedeniyle yüzlerce vatandaş sahneye alındı. Bu defa vatandaşların oturmaları için kamyonlarla koltuk taşındı. Yoğun ilgi nedeniyle 19.00’da başlaması gereken programa 20.00 sıralarında start verilebildi.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecenin sunuculuğunu Serdar Tuncer yaptı. Bayram Büyükoruç’un ilahi ve kasidelerinden sonra Doç. Dr. Faruk Gürbüz, “İslam ve Hz. Muhammed” konusu üzerine bir sohbet yaptı.
Gecede son olarak Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. Konserde birbirinden güzel şiirleri seslendiren Dursun Ali Erzincanlı, konseri dinlemeye gelenlerin gönüllerini adeta fethetti. Dursun Ali Erzincanlı’nın Peygamber Efendimize (SAV) seslendiği şiirlerde duygu seli yaşandı. Şiir dinletileri sırasında katılımcılar gözyaşlarını tutamadı. Sevenleriyle buluşan Dursun Ali Erzincanlı Karslılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Konsere katılanların çoğunluğunun bayanlardan oluşması ve bazı kadınların program sırasında koltukların arasında namaz kılmaları dikkat çekti. Beklenmedik ilgiyle karşılaşan organizatörler bütün katılımcılara teşekkür ettiler.
Geceye; Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, Akyaka Belediye Başkanı Turgut Turan, Kars Belediye meclis üyeleri ve 3 bini aşkın vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.