1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Umut Yılmazel: İhanete UĞRADIK
DSP Susuz Yönetimi CHPye KATILDI

DSP Susuz Yönetimi CHP'ye KATILDI

Kars Susuz Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Başkanı Yasin Zaman ilçe yönetimiyle birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.

A+A-

Kars Susuz Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Başkanı Yasin Zaman ilçe yönetimiyle birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. Zaman’a rozetini CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras taktı.
CHP İl Başkanı Mustafa Aras, ilk olarak yeni binaya taşınmalarıyla ilgili bir açıklama yaparak, “İl Başkanlığına atanıp Kars’a geldik yoğun ilgi gördük. Bu bina önceden kullandığımız il binasıdır. Çalışma ortamımız yoktu. Haftanın 2 gününde kadın kollarımız toplantı yapıyordu ve binayı terk etmek zorunda kalıyordu. Gençlik kolları geliyordu çalışma ortamımız yoktu. Dışarıdan gelen misafirlerimizi ağırlama ortamımız yoktu. Ama biz bir hafta içerisinde bütün arkadaşlarla el birliği ile CHP’ye Kars’a yakışır bir il binası yaptık. Bu il binamızın mülkiyeti bize ait. En azından CHP’yi Kars’ta yılda 21 milyar para vermekten kurtardık. Artık binanın mülkiyeti bize aittir. Kadın kollarımız ayrı odada toplantı salonumuz ayrı odadadır. Gençlerimiz toplantı salonunda siyaset üretiyorlar. Yani Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ne Kars’a yakışır bir il banası yaptık. Şunu da belirtmek istiyorum; biz bu binada 3 seçim yaşadık 2’sini yaşadık. Ama 2007’de ben il başkanı oldum bu binayı hiç kullanmadık. Umuyorum ki CHP’ye yakışan bu binada 2011 seçimlerinde biz yine Kars’ta başarılı olacağız. Bütün CHP’lilerin siyaset üretebileceği, fikir alış verişinde bulunabilecekleri bir ortam hazırladık kendilerine. Bütün CHP’liler buraya gelip el ele, kol kola, omuz omuza çalışmalarını istiyoruz. Biz geçmişi kapattık. Bizim için artık geçmişte Kars’ta “CHP’de şu oldu bu oldu” tartışmalarından uzak bütün insanların, bütün CHP’nin bir birlerine sarılarak bu seçimlerde başarılı olmalarını, başarılı olacağımıza da inanıyorum. Binamız bütün partililere ve partimize hayırlı olsun.” dedi.

Aras rozet töreniyle ilgili de, “Bugün bir katılım töreni gerçekleştiriyoruz. Güzide bir ilçemiz olan Susuz DSP İlçe başkanı bugün partisinden istifa ederek CHP saflarına katılmıştır. Kendisine “hoş geldin” diyoruz. Bundan sonra bütün enerjisini, bütün gayretini CHP için sarf edeceğine hepimiz inanıyoruz.” diye konuştu.
CHP’ye geçen Susuz DSP İlçe Başkanı Yasin zaman da, “Şu anda var olan ve halkı daha çok rahat ettiği için CHP diyorum. Örneğin daha önce yapılan anıtlar yok edildi. Daha önce yapılan film festivali iptal edildi. Ucube denilen anıtın bugün dünya tarihine girecek bir anıt olarak iptal edilmesi var olan heykellerin yıkılmasına karşı, dayanışma içerisinde olmasından dolayı CHP’ye “evet” dedim. Teşkilat olarak istifa ettik. Teşkilat olarak da CHP’ye geçtik.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Zaman’a rozetini CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras taktı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum