1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Ünlü Soprano Pervin Chakar'ın Yayınları 'TRT Arşivi'nden Silindi
Buz Dağının Çekimleri Karsta BAŞLADI

'Buz Dağı'nın Çekimleri Kars'ta BAŞLADI

Uğur Yücel, yeni filmi 'Buz Dağı'nın çekimlerine Kars'ta başladı.

A+A-

Uğur Yücel, yeni filmi "Buz Dağı"nın çekimlerine Kars'ta başladı.

Daha önce yeterli kar olmadığı için filmin çekimlerini erteleyen Yücel, şimdi eksi 42 derece hissedilen soğukta çekim yapıyor.

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; yönetmen ve oyuncu Uğur Yücel, geçmiş yıllarda kar kalınlığı istediği gibi olmadığı için ertelediği yeni film projesi "Buz Dağı"nın startını verdi. Yücel, bir süre önce mekân incelemesi yapmak için Kars'a gitmiş, bölgede yeteri kadar kar olmadığı için çekimleri ertelemeye karar vermişti. Ünlü yönetmen, bu yılki kar yağışıyla birlikte kolları yeniden sıvadı. Üstelik Kars'ta bu kez beklediğinden daha çok kar buldu. Film ekibi, hava sıcaklığının eksi 42'ye kadar düştüğü şehirde çekim yapmaya başladı. Film ekibi, çekim yaparken dondurucu soğukla da mücadele ediyor. Çekimler için sık sık yer değiştiren ekip, sette kullanılan kamyonların donan mazot depolarını elektrikli ısıtıcılarla çözmeye çalışıyor.

BAŞROL DE CENK ALİBEYOĞLU

Demiryollarında çalışan bir memurun öyküsünü anlatan "Buz Dağı" filminde Cenk Alibeyoğlu başrol oynuyor. Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola, Ahmet Rifat Şungar, Valeria Skorokhodova, Yulia Vanyukova, Yulia Erenler, Atılay Uluışık ve Rıza Sönmez'in de rol aldığı filmin çekimleri Kars'ta devam ediyor.

Foto Galeri...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum