1. HABERLER

  2. Gezmiş, Aslan ve İnan ANILACAK..!
Bayan Voleybolcular 3.Lig Yolunda

Bayan Voleybolcular 3.Lig Yolunda

Kars Gençlik Spor Bayan Voleybol takımı 3 lig kapısını iyice araladı. 7 puanla ikinci sırada yer alan takım yarın Muş'a hareket ediyor.

A+A-
Kars Gençlik Spor Bayan Voleybol takımı 3 lig kapısını iyice araladı. 7 puanla ikinci sırada yer alan takım yarın Muş'a hareket ediyor.
 
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Bayan Voleybol Takımının Antrenörü Alaaddin Kurtal, Deplasmanlı Büyük Bayanlar Voleybol Liginin ikinci devresinin bu hafta oynanacağını ve devrenin de Muş ile Kars Gençlik Spor müsabakasıyla start alacağını söyledi.
 
Müsabakaya çok iyi bir hazırlık devresinden sonra başladıklarını belirten Antrenör Alaaddin Kurtal, “Yarın nasip olursa Muş’a hareket edeceğiz. İnşallah oradan puanlarla dönmeyi düşünüyoruz. Bunun yanında bütün sporcularımız maça hazır durumdalar. Bizim için en büyük müsabaka Erzurum müsabakası olacak. Çünkü; grubun şampiyonunu o maç belirleyecek. Muğla ve İstanbul’dan iki transfer aldık. İstanbul’dan gelecek sporcumuz daha takıma katılmadı. Ama Muğla’dan gelen sporcumuz birkaç gündür antremanlara çıkıyor bu da takıma iyi bir güç verdi.” diye konuştu.
 
Kurtal daha sonra şunları söyledi: “Erzurum DSİ Spor grupta 8 puanla lider. 7 puanla ikinci sırada biz varız. Üçüncü sırada Muş Gençlik Spor, dördüncü sırada da Bitlis Güroymak takımı var. Voleybolda puan sistemi 3-0’lık galibiyetlerde 3 puan, 3-1’lik galibiyetlerde 3 puan, 3-2’lik müsabakalarda da kazanan takım 2 puan, kaybeden takım ise 1 puan alıyor. Önceki hafta Erzurum’da 3-2 kaybettiğimiz için 1 puanla ayrılmıştık. Önemli olan bundan sonraki yarı final müsabakaları. 15-16-17 Nisan tarihleri arasında (yeri henüz belirlenmedi) yapılacak yarı finalde her şey belli olacak. İlk 4’ün içinde yer alan takımlar Türkiye Profesyonel 3. ligine terfi edecekler.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum