1. HABERLER

  2. CHP İlçe Kongresini 'KAHVE'de Yaptı
Ardahan Devlet Hastanesi'nde CİNAYET

Ardahan Devlet Hastanesi'nde CİNAYET

Ardahan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne ishal şikâyetiyle kaldırılan 3 yaşındaki Zilan Aleyna Gökçe, uzman doktor ve hastanede jilet bulunamayınca canından oldu.

A+A-

Ardahan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne ishal şikâyetiyle kaldırılan 3 yaşındaki Zilan Aleyna Gökçe, uzman doktor ve hastanede jilet bulunamayınca canından oldu.

Ardahan Devlet Hastahanesi’nde yaklaşık 3 hafta önce meydana gelen sağlıktaki rezaleti bir çocuğun yaşamına mal oldu. ANF’nin hastane kaynaklarından edindiği bilgilere göre olay şöyle gelişti: Ardahan’da ikamet eden Kenan Gökçe adlı vatandaş akşam saatlerinde 3 yaşındaki kızı Zilan fenalaşınca Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastanede çocuğu muayene etmeyen uzman doktor Sadık Topuzoğlu ilaç yazarak Zilan’ı evine gönderdi. Ancak aradan bir kaç saat geçtikten sonra Zilan tekrar fenalaşınca baba Gökçe kızını tekrar Acil Servis’e götürür. Burada daha önce Zilan’ı muayene eden ve hastanenin tek Çocuk Hastalıkları konusundaki Uzman Doktor’u Topuzoğlu hastanede olmadığı için pratisyen hekimler müdahalede bulundu.

DOKTOR GELMEDİ
Pratisyen doktorlar çocuğa damardan iğne yapmak istedi ancak çocuğun vücudunda görülebilen damar bulunamayınca durum uzman doktora haber verildi. Uzman Doktor Topuzoğlu ise hastaneye bu saatten sonra gelmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine pratisyen doktorlar Zilan’ın saçını kazımak ve oradan bir damar yolu bulabilmek için jilet aradılar.

JİLET BULAMADILAR
Ancak bu defa hastahane de jilet bulunmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine baba Gökçe, gece 02.00 sularında jilet bulması için şehir merkezine gönderildi. Şehir merkezinde açık yer bulamayan baba Gökçe kente 10 kilometre uzaklıkta bulunan evine giderek jileti getirdi. Ancak baba Gökçe jileti getirdiğinde çocuğu yaşamını yitirmişti. Sağlık skandalıyla ilgili halen soruşturma açılmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.