1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim'de "Fidan Dikimi" Etkinliği
Alibeyoğluna Aşıklardan METHİYE

Alibeyoğlu'na Aşıklardan METHİYE

Karslı Halk ozanları Hamzagerek Köyü'nde CHP Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Naif Alibeyoğlu'na methiye okudular.

A+A-

Karslı Halk ozanları Hamzagerek Köyü’nde CHP Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Naif Alibeyoğlu’na methiye okudular.
Sazlı-sözlü karşılamada köye kurulan çadırda toplanan köylüler, Alibeyoğlu’na başarılar dilediler ve kendisini Milletvekili olarak görmek istediklerini söylediler.

Köylülerle tek tek tokalaşan Alibeyoğlu da Kars’a hizmet aşkı olan biri olarak bu kentin talihsizliklerine talih olmak için var olduğunu ve elinden gelenin fazlasıyla Kars’a hizmet edeceğini söyledi.
Karslılar’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu da belirten Alibeyoğlu, “Biz Kars’a can dedik, Kars da bize can dedi. Ben ömrümü bu memlekette hizmete adadım. Ömrümün son anına kadar da bu hizmet aşkıyla çalışacağım. Kars’a ve Karslı’ya layık olmak benim boyun borcumdur. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Ardından sazlarına sarılan aşıklar ise başladılar Alibeyoğlu’na methiyeler dizmeye. Alibeyoğlu’nun Kars’a yaptığı hizmetleri değişleriyle dillendiren aşıklar, Alibeyoğlu’nun renkli ve mütevazi kişiliğini de uzun uzun anlattılar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.