1. HABERLER

  2. Kapatılıyoruz! Acele Satılık Erzurumspor
AKP'den Demokratik Açılım Konferansı

AKP'den Demokratik Açılım Konferansı

AK Parti İl Örgütünce Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 'Demokratik Açılım' konferansı düzenlendi.

A+A-
AK Parti  İl Örgütü Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 'Demokratik Açılım' konferansı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapılan konferansa AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz Kars Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz, AK Parti iktidarının ilçeye yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
Konferansta AK Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu'da kısa bir konuşma yaparak Kağızmanlıların her zaman yanında olduklarını söyledi.
AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, milletin iradesine saygı duyulması için birçok zorluk ve engellere göğüs gerdiklerini vurguladı. Fatsa; "Daha fazla kan ve göz yaşı olmaması için bütün insanların kardeşliğe ve demokratik açılıma destek vermeleri gerekiyor. 30 yıldan bu yana yaşanan can kayıpları yaşanmaktadır. Bu can kayıplarının artık yaşanmasını istemiyoruz. Bu acılar bir daha yaşanmasın. Bunun için hükümet olarak çok çalışıyoruz. Bu ülkede Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Alevi ve Sünni herkes kardeştir. Kan ve gözyaşının dinmesi için herkes ile el ele olunması gerekiyor" dedi.
DAHA FAZLA REFAH DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK
AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, yargı reformunun değişmesiyle insanların daha fazla özgür olacaklarını söyledi.
Milletvekili Fatsa; "Yargı reformu ile demokratik açılım, daha fazla refah ve özgürlük için bu ülkeye şart. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. AK Parti olarak ülkenin birlik, beraberlik ve huzur içerisinde insanların kardeşçe yaşaması için gece gündüz çalışıyoruz. Gelecekte ülkemizi çok güzel günler bekliyor" diye konuştu.
Daha sonra konferansta vatandaşların sorunları dinlendi. Sorunların çözülmesi için gerekli girişimlerin yapılacağı kaydedildi.
BDP'Lİ BAŞKANA ZİYARET
AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz ve partililer, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)'li Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Alkan'dan ilçe hakkında bilgiler alan Fatsa ve beraberindekiler ziyaretin ardından ilçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.