Mep’li Hacı Mustafaoğlu Dağ Taş Dinlemiyor

Mep’li Hacı Mustafaoğlu Dağ Taş Dinlemiyor

7 Haziran genel seçimleri öncesi yoğun bir tempoda çalışan Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacı Mustafaoğlu, ilçe ve köylerde seçmenlerle bir araya gelerek Merkez Partiyi anlatmaya devam...

A+A-

7 Haziran genel seçimleri öncesi yoğun bir tempoda çalışan Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacı Mustafaoğlu, ilçe ve köylerde seçmenlerle bir araya gelerek Merkez Partiyi anlatmaya devam ediyor. En ücra köylere bile ziyaretler yapan Hacı Mustafaoğlu, ziyaretlerde yaptığı konuşmada 7 Haziran genel seçimlerinin Türkiye için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor. Geziler esnasında araçların gidemediği mezralara at sırtında giden MEP’li aday Metin Hacı Mustafaoğlu’na vatandaşlarda yoğun ilgi gösteriyor. At üzerindeki hünerlerini ikili diyaloglarda da gösteren Hacı Mustafaoğlu, “İnsanımız çok duygusal ve zeki. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerde halkımız bugüne kadar beklentilere cevap veremeyen akp ye gereken dersi verecektir. Merkez parti olarak “önce insan” sloganımızı ve partimizin seçim beyannamelerini seçmenlere anlatıyoruz. Gördüğümüz ilgi bizleri memnun ediyor. Bugün köylerde yaşanan hayatları gördükçe üzüntüm kat kat artıyor. Bizim insanlarımızın artık toprak evlerde veya barınak gibi kulübelerde yaşaması AKP’nin köylülerimize sahip çıkmadığını gösteriyor. Son olarak yine AKP hükümetinin köylerde su aboneliği uygulamasını görünce hem bizler hem de köylü kardeşlerimiz şaşkınlık yaşıyoruz. Ancak şunu net olarak ifade ediyorum ki Merkez partisi olarak iktidara gelmemiz halinde ilk hizmetlerimizi köylerden başlatacağız.”dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.