1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. İibf Öğrencilerinden Şiir Şöleni
Işıldayan Kent Ardahan

Işıldayan Kent Ardahan

Ardahan Belediyesi, caddeleri geceleri led ışıklarla aydınlanacak farklı bir görünüm ve figürlerle aydınlatılacak caddeler LED teknolojisi ile ışıl ışıl hal geliyor.

A+A-

- Ardahan Belediyesi, caddeleri geceleri led ışıklarla aydınlanacak farklı bir görünüm ve figürlerle aydınlatılacak caddeler LED teknolojisi ile ışıl ışıl hal geliyor.

Kaldırımların Andezit taşla yapımı yanı sıra, çevre düzenleme çalışmalarına da büyük önem veren Ardahan Belediyesi, cadde ve sokakları motifli özel led ışıklandırmalarla aydınlatma çalışmasına başladı.

Ardahan Belediyesi, şehrin gece görüntüsüne görsel bir güzellik kazandırmak amacıyla ana caddelerdeki aydınlatma direklerine, motifli led aydınlatmaları monte ederek, caddelere ayrı bir renk kattı, şehrin her alanda değişimi gelişimi için büyük caba sarf ettiklerini, Ardahan’ın Ardahanlıya yakışır bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Belediye Başkanı Faruk Köksoy, “Alt yapı kadar şehrin görsel yapısındaki çalışmalarımızda büyük önem veriyoruz, yollarımızı asfalt kaldırımları andezit taşla yaparken yeşil alanları da çoğalttık. Kenti güzelleştirme adına yaptığımız çalışmaları taçlandırma adına da caddelerimizi led ışıklandırmaları ile aydınlatıyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum