1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Giresun’da Fuhuş Operasyonu: 16 Gözaltı
Gaziantep Ve Nizip Ticaret Borsaları Kardeşliğe İmza Attı

Gaziantep Ve Nizip Ticaret Borsaları Kardeşliğe İmza Attı

Gaziantep ve Nizip Ticaret Borsaları arasında ikili işbirliğini arttırmaya yönelik ‘Kardeş borsa’ protokolü imzalandı.

A+A-

- Gaziantep ve Nizip Ticaret Borsaları arasında ikili işbirliğini arttırmaya yönelik ‘Kardeş borsa’ protokolü imzalandı.

Her iki borsayı ileriye dönük projelerde bir araya getirmeyi hedefleyen işbirliği protokolüne, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Nizip Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Sarı, birlikte imza attılar. GTB'de gerçekleştirilen ‘'Kardeş Borsa" protokolü imza törenine GTB Meclis Başkanı Selami Memiş’in yanı sıra iki borsanın meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Türkiye’nin köklü borsaları arasında yer alan Gaziantep ve Nizip Ticaret Borsalarının geçmişi çok eskiye dayanan bir kardeşlik bağına sahip olduklarını ifade eden GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizler bugün Kardeş Borsa protokolü ile bu yıkılmaz bağı daha da pekiştirip geleceğe taşımak istiyoruz" dedi.

Ortak paydalarının Gaziantep olduğuna vurgu yapan Tiryakioğlu, amaçlarının şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sunacak tüm projelerde birlikte yer almak olduğunu söyledi. Gaziantep'in tarım sanayinde elde ettiği başarıyı daha üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Tiryakioğlu, yöre halkının en büyük geçim kaynakları arasında yer alan antepfıstığının bir dünya markası olması için de birlikte hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Gaziantep Ticaret Borsası'nı her zaman bir kardeş borsa olarak gördüklerini kaydeden NTB Başkanı İbrahim Sarı ise, bu ikili işbirliğinin hem bölge çiftçisine hem de işletmeci ve sanayicilere önemli faydalarının olacağını belirtti.

Tören sonrası NTB Başkanı Sarı, Nizip Ticaret Borsası Meclisinin aldığı kararla hazırlanan 'Kardeş Borsa Beratını', GTB Başkanı Tiryakioğlu’na takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.