1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ın Yılkı Atları
Settar Kaya: Bu Seçimi Karslılar Kazanmalı

Settar Kaya: Bu Seçimi Karslılar Kazanmalı

​​​​​​​İYİ Parti Kars Belediye Başkan aday adayı Settar Kaya, yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

İYİ Parti Kars Belediye Başkan aday adayı Settar Kaya, "Kars Belediye Başkanlığı’nı bu güne kadar Kürtler kazandı, Yerliler kazandı, Terekemeler kazandı, Azeriler kazandı. Karslılar ise hep kaybetti, "dedi.

GazeteKars.com'un haberine göre, “Bu seçimi Karslılar kazanmalı” diyen Kaya’nın açıklaması şöyle : Hep birlikte Kürtleri, Yerlileri, Terekemeleri, Azerileri hayal kırıklığına uğratıp, Karslıları kazandırmaya var mısınız?

Belediye seçimlerinde geleneksel köhne anlayışa son verip, bir zihniyet devrimini gerçekleştirmeye var mısınız? Kars'ın bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Günümüzde kaybedilen 5 yıl geçmişin 50 yılına bedeldir : Çünkü her şey baş döndürücü hızla değişiyor.

Kars geride kalmamalı. Kars'ı kurtarmanın yolu Kars Belediyesi’ni Kürtlerin, Yerlilerin, Terekemelerin, Azerilerin işgal etmesine izin vermemekten geçer. O kurumu biz Karslılar yönetmeliyiz. Bunun zamanı geldi. Varmısınız? Kars'ı iktidar partisi, muhalefet partisi kurtaramaz. Hepsi denenmedi mi? Çare oldular mı? Paradigmayı yere sermeye, bir zihniyet değişimine katkı sağlamaya var mısınız?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler