1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Dayanışma Mağazası' Yüzleri Güldürüyor
Settar Kaya: Karslılar Kazansın !

Settar Kaya: Karslılar Kazansın !

İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya, basın toplantısı düzenleyerek kardeşlik mesajı verdi.

A+A-

İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya, basın toplantısı düzenleyerek kardeşlik mesajı verdi.

İyi Parti seçim ofisinde basın toplantısı düzenleyen Kaya, “Bu seçimlerde hoşgörüyü ve kardeşliği tercih ediniz. Onun adresi de bellidir. Hiç kimseyle kavgası olmayan, ‘Yaratılanı seven Yaratandan Ötürü’ anlayışıyla sizlere bakan, hepinizi kucaklayacak, hepinize bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olarak o gözle bakacak İYİ Partiyi tercih edin, İYİ Partinin adayı Settar Kaya’yı tercih edin. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum; benim belediye başkanlığına ihtiyacım yok, benim o makama ihtiyacım yok. Ben bu ülkede, bu şehirde huzur olsun, kardeşlik olsun, barış olsun, hizmet gelsin, hepimiz güzel bir kentte yaşayalım istiyorum.” diye konuştu.

“Bu seçimi Kürtler, Azeriler, Yerliler, Terekemeler kazanmasın, Karslılar kazansın” ifadesini kullanan Kaya, “Kars’ı Karslılar yönetsin. Bu belediye yönetimi artık dedikodu mekanizması, dedikodu merkezi olmaktan çıksın, bir hizmet aracına dönüşsün. Bunun için sizlerin oylarınızı 31 Mart akşamı objektif olarak, elinizi vicdanınıza koyarak çalmayacak, çaldırmayacak, talan ettirmeyecek bir adaya onay vermeniz gerekir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler