1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Çalkın ve Alp, Meclis Komisyonlarına Seçildi
Settar Kaya'dan Ayhan Bilgen'e Eleştiri

Settar Kaya'dan Ayhan Bilgen'e Eleştiri

Sosyal medya hesabından İYİ Parti ile MHP arasında yapılan ittifakı açıklayan İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya, yolsuzluklarla gündeme gelen belediye yönetimine sahip çıktı.

A+A-

Sosyal medya hesabından İYİ Parti ile MHP arasında yapılan ittifakı açıklayan İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya, yolsuzluklarla gündeme gelen belediye yönetimine sahip çıktı.

Settar Kaya, HDP'li eşbaşkan Ayhan Bilgen'e “Böyle olmaz Ayhan Bilgen. Profesyonel bir idareci güveni vermiyorsunuz” dedi.

Sosyal medya hesabından " Böyle olmaz Ayhan Bilgen" diyerek açıklamada buluna Settar Kaya: "Sizin entellektüel birikiminize eyvallah. 

Ancak unutmayın kamu yönetimi, idarecilik davranışı, devlet işleyişi farklı bir alan...

Son iki gündür gösterdiğiniz tutum ve davranış bu açıdan kafalarda soru işareti oluşturmaya başladı bile. Ne aceleniz var? Sonuçlar resmen ilan edilmeden, mazbatanızı almadan belediyenin kapısından ayrılmamanız şık olmuyor.

"Dosyaları taşıyorlar, yolsuzluklarını kapatıyorlar" türünden açıklamalarınızda bir acemilik göstergesi. Hele "işe gelmeyen personel var, devam çizelgesini imzalamamışlar" ifadeleri üst düzey bir idareciye yakışmaz. Seçim döneminde sıkça kullandığınız belediyenin araçlarında benzin yok propogandanıza, bugün "personele sordum kâğıt yokmuş"u eklemeniz doğrusu kabak tadı verdi. İyi bir başlangıc yapmıyosunuz. Profesyonel bir idareci güveni vermiyorsunuz bilginiz olsun.

Belediyenin çalışmalarını beğenmeyen vatandaş sizi seçmiştir. Ağırlığınızı koruyun, resmi süreç tamamlansın, mazbatanızı alın, devir teslim yapılsın, sonra istediğinizi yaparsınız. Unutmayınız ki elektronik çağda yaşıyoruz, kağıt kaçırmayla, dosya kaybetmeyle kurumlarda yapılan iş ve işlemler ortadan kaldırılamaz. Siyasi müdahaleler nedeniyle sadece Kars belediyesi değil, Türkiye’de birçok belediyenin iş ve işlemlerinde yığınla sakatlık var. Kaldı ki sizin partinize ait belediyeler hakkında çok daha farklı iddialar olduğu bir gerçek. Bunları da konuşuruz. Telaşlanmayın, heyecan yapmayın, sakin olun..." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler