1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye’deki Suriyeli Mülteciler
Şahin, Takla Atda Görelim SEVİNDİĞİNİ

Şahin, 'Takla At'da Görelim SEVİNDİĞİNİ

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, Pasinler'e geçtiği sırada bir vatandaşla girdiği diyalog söze gerek bırakmıyor.

A+A-

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü yer olan Aşkale'de inceleme yaptıktan sonra Pasinler'e geçtiği sırada bir vatandaşla girdiği diyalog söze gerek bırakmıyor.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü yer olan Aşkale'de inceleme yaptıktan sonra Pasinler'e geçti. Şahin'in kendisini gördüğüne sevindiğini söyleyen 60 yaşında bir kişiye verdiği yanıt ise, Şahin'i tanıyanlar açısından süpriz olmadı.

Takla at da görelim sevindiğini
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e kaymakamlık önünde 60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır "Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim" dedi. Şahin'in cevabı, "Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim. Çal bakayım davulcu" oldu. Boğaçayır ise sevincini göstermek için davul zurna eşliğinde oynamaya başladı.

Belediye Başkanı ölen işçileri suçladı
Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut ise yaptığı açıklamada işçilerin 2 yerden göle girme çalışmalarına görevlilerin izin vermediğini, son geldikleri noktada deniz bisikletiyle göldeki buzu kırarak ilerlemeye çalıştıklarını söyledi. Belediye başkanı Ahmet Yaptırmış da deniz bisikletinin kendilerine ait havuzda kullanıldığını ve işçiler tarafından gölete getirildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
4 Yorum