1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Giresunspor - Vartaş Elazığspor Maçının Ardından
Uluslar Ligi’nde 4. Hafta Sürüyor.. Türkiye İtalya’ya 3-1 Kaybetti, Fransa Kazandı!

Uluslar Ligi’nde 4. Hafta Sürüyor.. Türkiye İtalya’ya 3-1 Kaybetti, Fransa Kazandı!

UEFA Uluslar Ligi’nde 4. hafta karşılaşmaları 5 Ekim’de oynanan 8 maçla devam etti.

A+A-

UEFA Uluslar Ligi’nde 4. hafta karşılaşmaları 5 Ekim’de oynanan 8 maçla devam etti.

Türkiye, A Ligi 1. Grup’ta deplasmanda İtalya’ya 3-1 mağlup olurken, Fransa aynı grupta Belçika’yı 4-1 yendi.

Gecenin diğer maçlarında Macaristan, İsveç, Bosna Hersek ve Kıbrıs galibiyet alırken, Kuzey İrlanda-Gürcistan ile Karadağ-Ermenistan karşılaşmaları berabere tamamlandı.

TÜRKİYE İTALYA’YA 3-1 MAĞLUP OLDU

PolitiKARS’ın haber kaynaklarından derlediği bilgilere göre; A Ligi 1. Grup’ta İtalya ile Türkiye karşı karşıya geldi. Bologna’daki mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

İtalya’nın gollerini Gianluca Scamacca, Riccardo Calafiori ve Francesco Pio Esposito kaydetti. Türkiye’nin tek golü ise Aral Şimşir’den geldi.

Aynı gruptaki diğer karşılaşmada Fransa, Belçika’yı 4-1 mağlup etti. Belçika’nın öne geçtiği mücadelede Fransa, Rayan Cherki’nin yanı sıra Michael Olise’nin iki ve Désiré Doué’nin bir golüyle sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

MACARİSTAN UKRAYNA’YI MAĞLUP ETTİ

B Ligi 2. Grup’ta Kuzey İrlanda ile Gürcistan 0-0 berabere kaldı.

Gruptaki diğer karşılaşmada Ukrayna ile Macaristan karşılaştı. Macaristan mücadeleyi 2-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

B Ligi 4. Grup’ta ise Bosna Hersek, Polonya’yı 1-0 mağlup etti. Romanya ile İsveç arasındaki mücadelede de sahadan 1-0 galip ayrılan taraf İsveç oldu.

KIBRIS’TAN GALİBİYET, KARADAĞ’DAN BERABERLİK

C Ligi 2. Grup’ta Kıbrıs, Letonya’yı 2-1 mağlup etti. Karadağ ile Ermenistan arasındaki karşılaşmada ise gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

Uluslar Ligi’nde 4. haftanın kalan karşılaşmaları 6 Ekim’de oynanacak. Programda Hırvatistan-İspanya, İngiltere-Çekya, İskoçya-Slovenya ve İsviçre-Kuzey Makedonya karşılaşmaları da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.