MHP'li Muhaliflere Suikast Düzenlenebilir

MHP'li Muhaliflere Suikast Düzenlenebilir

MHP'den ihraç edilen Antep Milletvekili Ümit Özdağ, kendisine ve MHP'li muhalif parti arkadaşları Meral Akşener, Sinan Oğan ile Koray Aydın'a yönelik suikastler düzenlenebileceğini iddia etti.

A+A-

MHP'den ihraç edilen Antep Milletvekili Ümit Özdağ, kendisine ve MHP'li muhalif parti arkadaşları Meral Akşener, Sinan Oğan ile Koray Aydın'a yönelik suikastler düzenlenebileceğini iddia etti.
MHP'den ihraç edilen Antep Milletvekili Ümit Özdağ, MHP'li muhaliflerin toplantılarına yönelik saldırılar hakkında konuştu.

'SİYASİ DEĞİL, MAFYAVARİ YÖNTEMLER'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'saldırıların devamı konusunda ısrarcı göründüğünü ileri süren Ümit Özdağ, şöyle konuştu: "(Bahçeli) Son attığı tweetlerle de saldırıların devam edeceğinin işaretlerini verdi. 'Uzun yaşamak istiyorsanız şöyle yapmalısınız' şeklinde öğütler vererek bizleri adeta ölümle tehdit etti. Sinan Oğan ile görüştüm. Toplantısına bir saldırı yapılmak istenmiş fakat oradaki güçlü kalabalık, saldırıya izin vermemiş. Bunlar siyasi yöntemler değil, mafyavari yöntemlerdir."
'SUİKAST DÜZENLENEBİLİR'
Toplantılara düzenlenen saldırıların engellenebileceğini ifade eden Özdağ, şöyle devam etti: "Daha önemli ve vahim boyut, Bahçeli'nin açmış olduğu bu saldırının arkasına saklanacak karanlık odaklar, üçüncü güçler, suikastlarda bulunabiliyorlar. Bana yönelik, Meral hanıma, Sinan beye, Koray beye suikastler olabilir. Devlet Bahçeli'nin ağzından ölümle tehdit edilmişken bu tür bir suikast politikası Türkiye'yi karmaşaya sürüklemek isteyen güçlere büyük fırsat verir."
'ÜLKÜCÜ HAREKET YÖNETİCİLERİNİN YÜZDE 95'İ 'HAYIR' DİYECEK'
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, partinin tüzüğüne ve siyasal ilkelerine aykırı olarak ülkede 'bilfiil, firavun yönetiminin önünü açacak bir sürece' ön ayak olduğunu söyleyen Özdağ, bugün ülkücü hareketin yönetici kadrolarının yüzde 95 gibi bölümünün, 'Hayır' noktasında bu anayasa değişikliğine kararlılık sergileyeceklerini öne sürdü.
SİNAN OĞAN: ARACIMIZIN TEKERLERİNE BIÇAKLI SALDIRI DÜZENLENDİ
MHP’de Genel Başkan adaylarından olan ve Hayır kampanyası yürüttüğü gerekçesiyle partisinden ihraç edilen Sinan Oğan da dün İstanbul’da düzenledikleri Hayır toplantısına giderek eylem yapmak isteyen bir grubun toplantıya girememeleri üzerine araçlarının lastiklerini indirdiğini söyledi. Sinan Oğan, “Dünkü toplantımızı basmaya gelip aldığımız tedbirleri görüp eylemi yapamayanlar, resmi arabamızın tekerlerinden ne istediniz bre gafiller...” ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.