1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Mahmut Alınak Hakkında ‘Kitap Tanıtımı’ Soruşturması
Mehmet Ali Armağan Ağyol Ağrı 1970 Spor’da

Mehmet Ali Armağan Ağyol Ağrı 1970 Spor’da

Karslı futbol antrenörü Mehmet Ali Armağan Ağyol 2017 - 2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ağrı 1970 Sporda görev yapacak.

A+A-

Karslı futbol antrenörü Mehmet Ali Armağan Ağyol 2017 - 2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ağrı 1970 Sporda görev yapacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Armağan Ağyol daha önce Karsspor’un 3. Lige çıkmasında büyük rol oynayan Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu ile birlikte 2017 - 2018 sezonu için Ağrı 1970 Spor ile anlaştıklarını 2017 - 2018 futbol sezonunda Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu ‘nun yardımcısı ve Maç ve Performans Analisti olarak Ağrı 1970 Sporda görev alacağını belirtti.

Açıklamalarına devam eden Mehmet Ali Armağan Ağyol teknik ekibin  Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu Yardımcı Antrenör Mehmet Ali Armağan Ağyol ve Kaleci Antrenörü Kazım Rakıcı’dan oluştuğunu yeni sezon için iyi bir ekip oluşturduklarını,teknik ekip olarak hedeflerinin sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek olduğunu söyledi.

Mehmet Ali Armağan Ağyol kimdir ?

1984 Kars doğumlu olan Mehmet Ali Armağan Ağyol sırasıyla Kars Dsi Spor,Kars Belediye Spor,Kars Demir Spor ve Ardahan Belediye 23 Şubat Sporda futbol oynadıktan sonra 2010 yılında Futbolu bırakarak futbol antrenörlüğüne başlamıştır.

2010 yılından itibaren antrenörlük yapan Mehmet Ali Armağan Ağyol sırasıyla Göle Belediye Spor, Gazi Kars Spor, Yıldız Kars Spor, Kafkas Üniversitesi, Kalkandere Spor, Kars 36 Spor görev yapmıştır. Son olarak ise Ağrı 1970 Spor yardımcı antrenörlük görevine devam etmektedir.

Uefa B Lisans Futbol Antrenörlük Lisansı,Maç ve Performans Analiz Antrenörlük Lisansı,Scouting (Oyuncu İzleme) Antrenörlük Lisansı ve Kaleci Antrenörlük Lisansı sahip olan Mehmet Ali Armağan Ağyol ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Kaleci Departmanı Kars Bölge Sorumluluğunu yürütmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.