1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Pervin Buldan Kars ve Ardahan'da
KAÜ ile Aras EDAŞ İşbirliği Protokolü İmzaladı

KAÜ ile Aras EDAŞ İşbirliği Protokolü İmzaladı

Kars Kafkas Üniversitesi ile Aras Elektrik Genel Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.Kafkas Üniversitesi’nde imza altına alınan “İşbirliği Protokolü”nde; KAÜ ile Aras Elektrik arasında di...

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi ile Aras Elektrik Genel Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Kafkas Üniversitesi’nde imza altına alınan “İşbirliği Protokolü”nde; KAÜ ile Aras Elektrik arasında diyalog ve güven ortamı oluşturarak üniversitenin sahip olduğu bilgi birikiminin Aras Elektrik’e, yeni teknoloji ve süreç geliştirme aşamalarında katkı sağlanması, kalite ve verimliliği arttırması ve öğrencilere uygulamalı eğitim olanaklarının sağlanması için birlikte çalışma kültürünün oluşturulmasını içeriyor.

Protokol ile eğitimlerin düzenlenmesi, öğrencilerin Aras Elektrik’te, staj, teknik gezi yapabilmesi, Aras Elektrik’in, üniversitenin sağladığı eğitmen ve derslik ortamlarından faydalanması ve başarılı öğrencilere istihdam burs olanaklarının sağlanması amaçlanıyor.

KAÜ’de düzenlenen protokol imza törenine, Rektör Sami Özcan, Aras Genel Müdürü Fikret Akbaş, Rektör Yardımcıları Mükremin Özkan Arslan ve Selçuk Uural, Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çakmakçı, Aras Elektrik Kurumsal İletişim Kalite ve İK Koordinatörü Nilüfer Orkan Kılıç ve Aras Elektrik Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel katıldı.

İşbirliği ile tarafların arasında, iş ve süreçlerde kalite ve verimliliğin arttırılmasının en temel amaçlardan biri olduğu belirtildi.

KAÜ ile Aras EDAŞ İşbirliği Protokolü İmzaladı

KAÜ ile Aras EDAŞ İşbirliği Protokolü İmzaladı

KAÜ ile Aras EDAŞ İşbirliği Protokolü İmzaladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler