1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'İl Genel Meclisi'nde Dengeler Değişti.. Suat Bayhan DEM Parti'den İstifa Etti!
Kars'ta 'Yerel Yönetimler ve Kadın' Paneli

Kars'ta 'Yerel Yönetimler ve Kadın' Paneli

HDP'li Kars Belediyesi ‘Yerel Yönetimler ve Kadın’ konulu panel düzenledi.

A+A-

HDP'li Kars Belediyesi ‘Yerel Yönetimler ve Kadın’ konulu panel düzenledi.

Kars Belediyesi Namık Kemal Toplum Merkezi’nde düzenlenen ve yöneticiliğini Av. Ayşegül Polat’ın üstlendiği panele HDP İstanbul milletvekili Filiz Kerestecioğlu konuşmacı olarak katıldı.

Panelde açılış konuşması yapan Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca; eşi tarafından hunharca katledilen Emine Bulut’u andırdıklarını, saldırı sırasında Bulut’un ‘ölmek istemiyorum’ dediğini ve bu sözlerin her kesin için acıtan sözler olduğun da belirtti.

Türkiye’nin başta kadın cinayetleri olmak üzere zor bir dönemden geçtiğini belirten HDP milletvekili Filiz Kerestecioğlu,”Kadınların kendilerine yönelik uygulanan cinayetlere karşı her alanda örgütlenmesi gerektiğine…” dikkat çekti.

panel.jpg

Panel; kayyum atamaları, eşbaşkanlık modeli, kadın örgütlenmesi ile kadın mücadelesi üzerine yapılan sunum ve soru cevap ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.